OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Erfaren servis / Hovmästare
Vi söker erfaren servis till matsalen inför sommaren och till hösten. Vår restaurang har hög ambitionsnivå vad gäller mat, dryck och service. Personlighet och en naturlig förmåga att förstå service och kvalitet är viktigt. Erfarenhet inom branschen är ett krav, minst två år. Kunskap inom vin och dryck är ett krav. Sommelierutbildning är meriterande.
Tjänsten är ett vikariat fram till våren 2022. Tillträde omgående.
Arbetsuppgifter
Hantera bokningar och bokningsförfrågningar
Serveringsansvarig
Öppna upp och stänga ner restaurangen
Självständigt kunna sköta en hel station på ett tillfredsställande sätt
I restaurangchefens frånvaro kunna leda arbetet i matsalen
Vem är du?
Du behöver på ganska kort tid kunna komma in i arbetet vilket ställer höga krav på att du har lätt för att ta in information har ett gott handlag. God självkännedom, självkänsla och en stor förmåga att lära är en framgångsfaktor. Att du är nyfiken på och brinner för god mat ser vi som en självklarhet.
Vi kan erbjuda dig
en rolig arbetsplats där du får arbeta med högklassig mat och dryck
stora möjligheter att utvecklas
fantastiska kollegor
vara del i ett företag som utvecklas fort mot högt uppsatta mål
Du behöver
älska mat och dryck
ha lätt för att ta initiativ
kan prestera i stressig miljö
vara snabb, noggrann och effektiv
älska att prata med människor
gilla försäljning
sprida positiv energi omkring dig
prata flytande svenska och bra engelska