Erfaren självgående Kock (Mölndal)

Erfaren självgående Kock (Mölndal)

Arbetsbeskrivning

Vill du tillaga mat med hög kvalité och säkerställa en fantastisk matupplevelse för våra gäster på Astra Zeneca i Mölndal? Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Sedan 2012 har vi arbetat ständigt med utveckling av totala upplevelsen, kvalitén och arbetsmiljön inom Food & Meeting på Astra Zeneca.

Vi söker en positiv, driven, erfaren, och nytänkande kock, som brinner för matlagning av högsta kvalité och med fokus på hållbarhet. Tillsammans med vårt dedikerade team arbetar ni mot uppsatta mål, för att driva utvecklingen av vår omtyckta lunch- och à la carterestaurang framåt.

Laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt. Vi ser att du har ett stort matintresse, är flexibel, punktlig och ordningsam. Och har förmågan att arbeta i ett högt tempo utan att vika för kvalité. Vidare vara ansvarskännande med en genuin lust att leverera god mat och förstklassig service till våra gäster.

För att vara med och bidra med framdrift i vår service inom food måste du också vara en lagspelare, där man hjälper sina kollegor och förstår vikten av att ingå i ett sammansvetsat team. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall- och varmkök, bakning och à la carte ) 
• Egenkontroll HACCP
• Möta våra kunder i driften
• Delaktighet av utvecklingen av befintlig food koncept

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst 5 års dokumenterad yrkesvana
• Goda datakunskaper (officepaketet) för att kunna hantera våra verktyg
• Goda kunskaper inom hälsa & säkerhet
• Flytande svenska i tal och skrift
• Goda engelskakunskaper i tal och skrift

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse och hållbarhetstänk
• Trygg
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Heltid, tillsvidaretjänst 100% dagtid men kväll och helger kan förekomma.
6 månaders provanställning tillämpas.
Känner du dig träffad och ser fram emot att utvecklas med oss?
Då vill vi att du skickar in ditt CV samt ett personligt brev där du berättar lite mer om dig och varför just du vill arbeta hos oss.
Skicka även med löneanspråk.

Har du frågor kontakta;
Jennifer Jensen, Restaurangchef
jennifer.jensen@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 18 juni
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

Vi undanber oss rekryteringsbolag


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 juni 2021
  • Ansök senast: 4 juli 2021

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024