OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om vår kund
Vi söker en engagerad souschef till välrenommerade Fotografiska, beläget i Stadsgårdshamnen bara ett stenkast ifrån Slussen. Som souschef får du gå i bräschen för en miljömedveten och hållbar matkultur med litet klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till en bättre värld och minnesfulla matupplevelser är detta tjänsten för dig!
Du kommer att arbeta i ett ambitiöst team, med mycket fart och liv. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider både dagtid, kvällstid och helger. Start omgående.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, kommer du i rollen som souschef att tillaga utsökt mat med fokus på hållbarhet. Då restaurangen serverar en populär lunch och middag kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och du får en dynamisk och omväxlande yrkesroll att utvecklas. Du kommer också ha ett övergripande ansvar för den dagliga driften.
Vi söker dig som
- Har arbetat som souschef med några års erfarenhet
- Har ett starkt intresse för det ekologiska och hållbara köket
- Gillar att driva ett team och skapa en miljö för dina kollegor att trivas i
- Starkt engagemang i att ge gästerna en matupplevelse som överträffar deras förväntan
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska och/eller engelska obehindrat
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson