Erfaren Souschef till världsberömda Icehotel

Arbetsbeskrivning

Om vår kund

ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och makalös arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med spännande aktiviteter i spektakulära omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom. Som souschef får du gå i bräschen för en miljömedveten och hållbar matkultur med litet klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till en bättre värld och minnesfulla matupplevelser är detta tjänsten för dig!
Du kommer att arbeta i ett ambitiöst team, med mycket fart och liv. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider både dagtid, kvällstid och helger. Start omgående.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, kommer du i rollen som souschef att tillaga utsökt mat med fokus på hållbarhet. Restaurangerna är en essentiell del i upplevelsen som hotellet vill ge sina gäster, vilket innebär en mycket hög kvalitet och service i världsklass, dina arbetsuppgifter vara varierande och du får en dynamisk och omväxlande yrkesroll att utvecklas. Du kommer också ha ett övergripande ansvar för den dagliga driften. Det är stundvis högt tryck och stundvis perioder av lugn, du bör uppskatta båda delarna för att trivas i rollen.

Vi söker dig som


- Har arbetat som souschef med några års erfarenhet

- Har ett starkt intresse för det ekologiska och hållbara köket

- Gillar att driva ett team och skapa en miljö för dina kollegor att trivas i

- Starkt engagemang i att ge gästerna en matupplevelse som överträffar deras förväntan

- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete

- Talar svenska och/eller engelska obehindrat

Övrig information
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: 40h/ vecka säsong t.o.m 30:e april 2023
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på bennie@carotte.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 december 2022
  • Ansök senast: 3 juni 2023

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024