OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotell Gässlingen och Skanörs Gästgifvaregård är belägna i Skanör ca 3 mil söder om Malmö, med havet som närmaste granne. Här möts våra gäster av en rogivande och harmonisk plats för avkoppling. Vi erbjuder både konferensmöjligheter, härliga middagar och mysiga weekendpaket. Våra hotell är personliga med en blandning av romantisk och modern herrgårdsstil.
Hos oss står maten i centrum därför är valet av våra råvaror ytterst viktigt för oss. Vi använder närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade råvaror, så långt det går. Vi serverar frukost, lunch och middag alla dagar i veckan.
Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga perioder och sen älskar du att vara kreativ i köket. Du kommer vara en del av ett mindre team där ni arbetar tätt ihop och vi har mycket att göra. Det kan komma att du delar din tjänst mellan våra restauranger.
Egenskaper som vi uppskattar är att du är positiv, lösningsorienterad och utåtriktad.
Du har minst 3 års erfarenhet från a la carte eller hotellrestaurang. Du skriver och talar svenska eller engelska obehindrat.
Låter detta spännande och du vill veta mer om våra tjänster kontakta någon av våra köksmästare niclas@hotellgasslingen.com eller david.parrott@hotellgasslingen.com för mer information. Märk din ansökan med ”Kock”
Villkor: Tjänsten är en säsongsanställning om 40 timmar/vecka. Lön enligt överenskommelse. Med start omgående eller enligt överenskommelse. Goda möjlighet för en fortsatt anställning efter sommaren.