OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Andreas Askling & c/o rekryterar till köken på At Six
Vi är mer populära än vad vi vågade hoppas på, så nu behöver vi bli ännu fler!
För att bli en del av vår värld behöver du vara en person som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar, din passion finns i detaljerna. Med en positiv attityd jobbar du mot gemensamma mål och att alla ska lyckas. Du har humor och gillar att ha kul (inte absolut nödvändigt men det underlättar, då vi ofta har en hel del kul på jobbet)
Gastronomin på At Six
At Six handlar om njutning för alla sinnen. En lobbybar med stora smaker i små portioner. En sofistikerad cocktailbar och lounge med puls och perfekta drinkar. En stilfull matsal med levande internationell atmosfär som sommartid växer ut på torget. Vi satsar på moderna europeiska och internationella klassiker sida vid sida, alla lagade med kärlek till de säsongsbetonade lokala råvarorna.
Köket på At Six
Söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedvetna kockar till vårt event kök som förstår det fina med mat som är lagad med bra råvaror, glädje och kärlek. Du samarbetar bra med andra, är självgående och kreativ.
Vi söker både heltid, deltid och extra personal till vårt fantastiska team med varierande arbetstider.
• Vi ser gärna att du har en restaurangutbildning i grunden och att du har minst 3 års yrkeserfarenhet
• Du är stresstålig, lugn och metodisk.
• Kreativitet, nytänkande och en passion för bra råvaror är fokus
• Du kan kommunicera bra på svenska och/eller engelska, både i tal och skrift
Bli en del av At Six
För mer information kring tjänsterna kontakta Executive Chef Andreas Askling andreas.askling@hotelatsix.com. Urval pågår.
ps. kom gärna och ta en titt på vårt utbud och hälsa på Askling med team i köket. @chefatsix