OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu flera teamspelande kockar till vårt köksteam som uppskattar en modern arbetsplats med stor spelplan där utveckling alltid är på agendan.
Om du dessutom är glad i mat, uppskattar det gröna köket, besitter en stor social kompetens och uppskattar gästkontakt samt att stå i centrum i vår kökslucka så kanske du är en av våra nya kockar vi söker!
Önskvärda egenskaper
* Relevant utbildning för tjänsten
* Kunskap och intresse av mat och dryck
* Ansvarsfull
* Lagspelare
* Serviceminded
Körkort är önskvärt då vi ligger ute på Elfviks udde på Lidingö. Gillar du att vardagens arbetstider varierar mellan dag och kväll, säger vi välkommen ombord! Svenska och engelska är ett krav då vi arbetar i en miljö med internationella gäster.
Varför Rönneberga?
Som anställd hos oss erbjuder vi kollektivavtal, pension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Dessutom finns möjlighet för personligt utveckling genom t.ex. utbildning, inspirationsresor, etc. Då vi är medlemmar i Svenska Möten och IACC erbjuds förmånliga rabatter på hotellövernattningar och middagsbesök hos övriga anläggningar som också är medlemmar.
Villkor
Anställningen är en heltidstjänst med sex månaders provtjänstgöring. Arbetstiderna varierar och inkluderar dagar, kvällar och vissa helger kan förekomma. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en stimulerande och rolig arbetsmiljö. Vi tillämpar kollektivavtal.
Vid frågor om tjänsten kontakta Mathias Groth, Kökschef.
Kontakt: Mathias Groth
E-post: mathias.a.groth@ronneberga.se
Telefonnummer: +46 (0) 72 253 35 08
Din ansökan mejlas till mathias.groth@ronneberga.se med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Restaurang Verandan
I Restaurang Verandan njuter våra gäster av måltider med utsikt över fjärden och Stockholms inlopp. Här är hållbarhet en given del i hela ledet, från hur vi väljer våra leverantörer till hur vi dagligen arbetar med att minska matsvinnet. Och naturligtvis har det gröna växtriket en given plats på menyn.
Vi dukar upp med lekfulla detaljer och maten serveras i allt från franska långpannor till kopparkärl. I restaurangluckan kan våra gäster säga hej till oss kockar. Vårt fokus ligger på det skandinaviska köket och influenserna kommer från världens alla hörn. Vid lunch dukar vi upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord, här får växtriket ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Efter lunchen serveras kaffe och hembakt kaka. Till kvällen serverar vi en moderna tre-rätters middag med Höggarnsfjärden som en stämningsfull kuliss.
Om Rönneberga Konferens
Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Men vi är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.
Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.
Kontaktpersoner på detta företaget
Food & Beverage manager Glenn Poulter
070-614 74 74
Receptionsansvarig Ulrika Nyström
08-446 78 00