OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ăr du personen och vill vara med att driva en verksamhet frĂ„n start? Du bör ha ordning runt dig, duktig pĂ„ att fĂ„ med dig andra mĂ€nniskor och arbeta med koncept och köksutveckling.
Som kökschef ska du behĂ€rska jĂ€kligt mĂ„nga saker. Det handlar om att tĂ€nka logiskt. Ăr du jĂ€kligt vass pĂ„ restaurangkoncept, vet vad som fungerar för högsta kvalitet och leverans oavsett om det Ă€r en tallrik eller 1500 stycken ska tillagas.
HÀr kommer nÄgra stödord, tagna frÄn himlen som man kan tÀnka sig vara bra pÄ.
Driva konceptutveckling
Driva team
God rÄvarukÀnnedom
ââïž InspirationskĂ€lla
Kreativ
LÀtt att stÀlla om frÄn 1500 mat ena dagen.
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast Àr bÀst
ïž Duktig pĂ„ kommunikation och planering
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, bestÀllningslistor, system
DET HĂR FĂ
R DU đ
x Extremt rÀtt förutsÀttningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet
x SjÀlvklara delar med bra lön och extra pensionssparande
x NĂ„gon som bryr sig om dig
x Ett flexibelt och hÄllbart schema
x HÀrliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gÀster.
x IngÄ i community med liknande personer och roll som din. För att hjÀlpas Ät framÄt.
DET HĂR FĂ
R VI
x Ăr duktig pĂ„ att driva andra mĂ€nniskor
x Noggrann
x Autentiskt och coachande ledarskap
x Hungrig pÄ nya utmaningar och marknaden
Vi tror att du har en bakgrund som souschef pÄ ett större stÀlle, köksmÀstare eller kökschef. Du har lett kök tidigare och Àr öppen för samarbete med andra avdelningar.
DÄ du rapporterar direkt till hotelldirektör. TjÀnsten kommer att tillsÀttas omgÄende. SÄ tveka inte med din ansökan.