Executive chef 🔥

Arbetsbeskrivning

Är du personen och vill vara med att driva en verksamhet från start? Du bör ha ordning runt dig, duktig på att få med dig andra människor och arbeta med koncept och köksutveckling.

Som kökschef ska du behärska jäkligt många saker. Det handlar om att tänka logiskt. Är du jäkligt vass på restaurangkoncept, vet vad som fungerar för högsta kvalitet och leverans oavsett om det är en tallrik eller 1500 stycken ska tillagas.

Här kommer några stödord, tagna från himlen som man kan tänka sig vara bra på.

Driva konceptutveckling
Driva team
God råvarukännedom
‍♀️ Inspirationskälla
Kreativ
Lätt att ställa om från 1500 mat ena dagen.
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
️ Duktig på kommunikation och planering
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, system

DET HÄR FÅR DU 💜
x Extremt rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet
x Självklara delar med bra lön och extra pensionssparande
x Någon som bryr sig om dig
x Ett flexibelt och hållbart schema
x Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster.
x Ingå i community med liknande personer och roll som din. För att hjälpas åt framåt.

DET HÄR FÅR VI
x Är duktig på att driva andra människor
x Noggrann
x Autentiskt och coachande ledarskap
x Hungrig på nya utmaningar och marknaden

Vi tror att du har en bakgrund som souschef på ett större ställe, köksmästare eller kökschef. Du har lett kök tidigare och är öppen för samarbete med andra avdelningar.

Då du rapporterar direkt till hotelldirektör. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Så tveka inte med din ansökan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Progressio
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 januari 2023
  • Ansök senast: 14 juli 2023

Liknande jobb


Köksansvarig till Ilanda skola

Köksansvarig till Ilanda skola

7 januari 2025

Köksmästare/ Kökschef

2 januari 2025

Köksansvarig till ProfilHotels Nacka

2 januari 2025