Executive Chef / Produktionschef till SSP norr

Arbetsbeskrivning

Om kunden

SSP är ett globalt företag som är ledande inom restaurangnäringen och har caféer, restauranger och barer på såväl flygplatser och tågstationer som på arenor och eventanläggningar. Deras vision är att alltid överträffa gästernas förväntningar, men framförallt så älskar de mat.

SSP Norr har verksamheter i de största Norrländska städerna med Luleå som huvudbas. Här arbetar man bland annat med Kulturens hus där SSP driver all restaurangverksamhet. I huset finns ett dagöppet café med inriktning på gröna och enkla maträtter. Restaurangen är en gastropub där öl och mat i kombination bjuder på unika smakupplevelser. För event och konferenser finns det plats för sällskap upp till 500 gäster som i vacker miljö med utsikt över Luleås hamn får uppleva det bästa Norrland har att erbjuda. SSP har utöver Kulturens hus även verksamhet på Luleås och Umeås flygplats.

Om tjänsten

SSP norr söker nu efter en produktionschef. Arbetet utgår från Luleå med kontor på Kulturens hus mitt i stan. Som Produktionschef är huvudfokus på att säkerställa en förstklassig leverans av produkterna och leda ditt team framåt.

I det dagliga arbetet ingår arbetsledning av alla kök där Kulturens hus står för den största delen av arbetet. Du har fullt personal- och resultatansvar för köken och är såväl med i planeringen av stora event och kongresser samt att du ständigt utvecklar verksamheterna framåt. Tillsammans med dina erfarna kollegor jobbar du med att utveckla och implementera koncept på hela regionen. Löpande kvalitetssäkrar du verksamheten och coachar dina medarbetare för att säkerställa bäst möjliga resultat. Att vara kreativ är en stor del av arbetet då du skapar menyer och är med att ta fram nya smaker och koncept. Samtidigt är det viktigt att följa budget och du äger allt ansvar för köksekonomi med inventering, inköp och lagerhållning.

Till de event och kongresser som hålls varje vecka på Kulturens hus tar du fram offerter och kreativa menyförslag. Vid de stora evenemangen är du själv på plats och ser till att arbetet flyter på bra enligt dina satta rutiner. SSP premierar sina anställda och vill man utvecklas vidare inom bolaget finns goda möjligheter, både i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med start i mars eller tidigare enligt överenskommelse. Arbetstider är varierande efter behov men främst vardagar under kontorstider.

Arbetsuppgifter

- Arbetsledning av SSPs kök i norr
- Utbilda och coacha medarbetare
- Utveckla, implementera koncept och kvalitetssäkra koncept
- Skapande av offerter och menyer
- Administrativa arbetsuppgifter så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner, inventeringar och bokslut
- Bistå Operation Manager med att ta fram nya produkter för utvalda koncept
- Delaktig i nya och spännande projekt med både ny- och ombyggnationer



Din profil

I denna roll lägger vi stort fokus på ditt personliga engagemang och driv för tjänsten. Efter fler års erfarenhet inom såväl á la carte kök som storkök har du lärt dig att anpassa menyer till mindre sällskap men även banketter på flera hundra personer. Att följa ett evenemang eller projekt från början till slut är något du älskar och att leda personalen mot högt uppsatta mål är en passion du har. Du inser att noga kalkylering och planering är lika viktigt som att främja en härlig arbetsplats och jobbar lika hårt för båda delarna.



Vi söker dig som

- Har gedigen erfarenhet av á la carte- och storkök
- Har haft en ledarroll, gärna som köksmästare
- Drivs av att utbilda och coacha dina medarbetare
- Är en skicklig kommunikatör, både med medarbetare, kunder och chefer
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare på constanze@carotte.se



Sökord: Produktionschef, kökschef, storkök, Norrland, Luleå, Umeå, köksmästare, köksansvarig, SSP, kongress, bankett, executive chef

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 november 2022
  • Ansök senast: 4 januari 2023

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024