OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du detta moderna hotell- och kongresscentrum. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 hotellrum, restaurang, bar och gym.
Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en á la carte-servis till vår RBG restaurang för extra arbete. Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- & kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Allt arbete utförs i enlighet med våra riktlinjer, och Radisson Hotel Group´s centrala riktlinjer och servicekoncept. Kandidaten rapporterar till vår Restaurant & Bar Manager.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
• Servering av á la carte samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom restaurang.
• Erbjuda en hög servicenivå till våra gäster och öka gästtillfredsställelsen
• Möta avdelningens och hotellets högt uppsatta mål
DIN PROFIL
Du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och gillar högt tempo samt har minst 2 års erfarenhet av á la carte-servering. Som person är du drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra gäster ett varmt mottagande och ett gott värdskap. Vi förutsätter att du är gästfokuserad med en positiv Yes I Can!-attityd. Vi vill att du har erfarenhet av kassahantering sedan tidigare och har du arbetat med restaurangsystemet Micros är detta en fördel. Goda vinkunskaper är meriterande, men inget krav. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal på både svenska och engelska och kunskaper i flera språk är ett plus.
VI ERBJUDER
• Ett spännande arbete på en hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö
• Enstaka dagar, extra vid behov
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Tillträde efter överenskommelse
För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm
Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Ansökan tas endast emot via Recuto senast 19 September 2018. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Peter Moltin på 08 50 50 6000
Kontaktpersoner på detta företaget
Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson
M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015