OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
We also welcome English speaking applicants. Please scroll down for the advertisement in English.
På 1500 meters avstånd från Sundbyholms Slott ligger Sundbyholms välskötta travbana och hästarena, med mängder av tävlingsdagar och events. De första travloppen anordnades på isen strax norr om slottet. Sörmlands Travsällskap bildades 1953 och två år senare, 1955, kördes den första tävlingsdagen. Arenan bjuder på underhållning, möten, fester, fart och spänning. Här finns även Sundbyholm Horse Center som ansvarar för samtliga hopptävlingar med arrangemang som SM tävlingar både för ponny och häst. Sundbyholms Travrestauranger AB är ett systerbolag till Sundbyholms Slott AB, och ansvarar från november för den publika delen av restaurangverksamheten på arenan.
Läs gärna mer om verksamheten på:
www.sundbyholms-slott.se
www.sundbyholm.com
Söker du extra jobb i en fantastisk miljö? Då kan detta vara något för dig. Vi söker kockar som med finess och servicekänsla tillagar måltider för våra gäster i arenans restauranger och loger. Tidigare erfarenhet som kock är ett krav.
Just some 1500 meters from Sundbyholms Slott is Sundbyholm's well-kept horse racing track, with numerous exciting horse competitions and events. The first races were arranged on the ice just north of the castle, long time ago. Sörmland’s Trotting Association was founded in 1953 and arranged the first races in in 1955. The arena offers entertainment, meeting facilities and parties in an environment of speed and excitement. Situated here is also Sundbyholm Horse Center, responsible for the jumping competitions. Sundbyholms Travrestauranger AB, a sister company to Sundbyholms Slott AB, is from November responsible for the public part of the restaurant operations at the arena.
Feel free to read more about us at:
www.sundbyholms-slott.se
www.sundbyholm.com
Are you looking for extra work in a fantastic environment? Then this may be something for you. We are looking for cooks who with finesse and a sense of quality prepare meals for our guests at the horse racing track's various restaurants and lodges. Previous experience as cook is a requirement.
#jobbjustnu
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangchef Maria Petersson
016-42 84 00
070-660 0057
Restaurangchef Maria Petersson
016-42 84 00
Kökschef Ricardo Sanchez
016-42 84 00
076 - 397 8225
Restaurangchef Maria Petersson
016-42 84 00
070-660 0057
Chef, reception och bokning Susanna Dagson
016-42 84 00
Kökschef Ricardo Sanchez
076-3978225