Extra kockar till Ulls Restaurang

Arbetsbeskrivning

Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker! För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och känner dig bekväm med våra värderingar:


• Öppenhet, tillit och integritet
• Passion för kvalitet
• Framgång genom lagarbete
• Ansvar
• Vi kan

Om verksamheten och tjänsten Nu söker vi extra kockar. Tjänsten är en behovsanställning. Arbetstiderna ärvarierande över veckan, och kan innebäradagtid kvällstid och helg]. Vi serverar dagligen lunch och affärslunch till ca 400 ätande samt arrangerar konferenser, banketter och företagsfester för upp till 1 000 personer. Du kommer att vara en del av ett team på ca 10 kollegor.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst som kock där du kommer att jobba i en restaurangmiljö där serviceanda och lagarbetestår i fokus. Du kommer att förbereda och tillaga smakfulla och näringsriktiga måltider. I tjänsten ingår även att hålla ordning i förråd, beställa produkter/varor till köket vid behov, vara delaktig i inventeringar, kunna redogöra för ingredienser i maträtter samt ha god kännedom om allergener. Du kommer också att arbeta med att ta fram näringsrika och variationsrika rätter utifrån vårt menyplaneringssystem Mashie.

Vem söker vi?


• Du har en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang, med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som kock och med egenkontroll
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta.
• Du kan ta egna initiativ, lyssna till kundens behov samt ser och känner ansvar för helheten
• Du har ett bra sinne för ekonomi
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Det är meriterande om du har datorvana
• Erfarenhet kring menyplaneringssystem är meriterande

 

Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.


Eurest är en del av Compass Group, en global världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.

Läs mer på: www.compass-group.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord

Marlene Sjögren

Jeanette Lantz

Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund

Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group AB Kista
  • 10 platser
  • max 10 dagar
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Extra vid behov. Varierande även helger.
  • Publicerat: 29 september 2016

Besöksadress

Isafjordsgatan 22
None

Postadress

Box 1222
Kista, 16428

Liknande jobb


FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

7 januari 2025

Driven Kock - QUALITY HOTEL GALAXEN

Driven Kock - QUALITY HOTEL GALAXEN

7 januari 2025

Restaurangansvarig/Kock

Restaurangansvarig/Kock

7 januari 2025

7 januari 2025