OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bosön - Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum - naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts Sverige och näringslivet till utbildningar, aktiviteter, konferenser, träningsläger och fest. Bosön har 41 konferenslokaler, 74 hotellrum, 37 budgetrum, café, bar, utbildningskök samt 2 restauranger. Bosön hotell och konferens drivs från och med juli 2011 utav Stockholm Meeting Selection AB.
I Restaurang Olympia serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé sju dagar i veckan, även en del festverksamhet kan förekomma.
Vi vill att du:
- är en utbildad och erfaren kock med minst 3 års erfarenhet
- har kunskap i EKP och HACCP
- är resultatinriktad och ekonomiskt lagd
- är genuint matintresserad
- har god social kompetens
- kan ta eget ansvar för att ge gästen den bästa servicen
Vi erbjuder en spännande arbetsplats, som har ökat i både resultat och beläggning, de senaste åren. Det är en miljö där det händer mycket hela tiden och vi är ett härligt gäng med en fantastisk energi och dynamik.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Tomas Johansson
08-6996620
Kökschef Tomas Johansson
0702032812
Operativ Chef Marie Eriksson
0706505068
Receptionschef Ian O´Sullivan
086996643
Susanna Klint
Operativ Chef Marie Eriksson
08-6996615
Anna Jonsson
Kökschef Olympia Tomas Johansson
Restaurangchef Marie Jansson
Kökschef Mästarvillan Fredrik Lindblad
086996079