OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sjöbo gästgiveri har en lång historia med dokumenterad matservering sedan mitten av 1600-talet. Gästgivargården är en lunch- och á la carterestaurang och även hotell.
Vi är en liten organisation som arbetar som arbetar som en enhet. Vi är tio anställda som alla hjälps åt dagligen för att uppnå bästa resultat för alla gäster. Vi är just nu i behov av en extrakock som tillsammans med den befintliga kockstyrkan kan hjälpa oss uppnå hög kvalité i allt vi gör.
Vi söker dig som är noggrann, driftig, och som fungerar bra i grupp. Tillsammans med våra andra kockar kommer du få vara med att bibehålla kvalitén som finns idag, samtidigt som du är en del av en fortsatt utveckling. Vi har i snitt över hundra lunchgäster dagligen och á la carte.
Arbetsuppgifterna är varierande och tjänsten är inledningsvis mest fokuserad på helger och kallkök. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas och få större bredd inom yrket. Du kommer mestadels av tiden jobba tillsammans med vår kökschef Philip. Övrig tid kommer du jobba med någon av våra andra duktiga kockar.
Vi har behov av extrakock inför sommarperioden 2021. Löpande kan tjänsten erbjuda mycket tider under högsäsong samt gås och julbord.
Erfarenhet av servering är meriterande men inte nödvändigt.