OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Observera att vi inte mottager några ansökningar via mail, utan endast via vår karriär sida: career.justarrived.se
OM JOBBET
Beijing8 vill nu stärka upp sitt team i livsmedelsproduktionen av deras populära dumplings som säljs i livsmedelsbutiker över hela landet. Produktionen sker i lokaler i Jordbro söder om Stockholm.
Du kommer vara en del av företagets produktionsverksamhet och arbeta som livsmedelsproducent. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
- Förpackning av livsmedel
- Rengöring av lokal utrustning
- Temperaturkontroll av livsmedel
- Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
Tjänsten är en behovsanställning, vilket betyder att arbetstider och timmar kan komma att variera. Du kommer att agera som extrapersonal för att fylla exempelvis sjukfall och andra extrabehov.
Du kommer att få veckovisa förfrågningar om du kan arbeta, och det kommer främst att vara arbetstider på vardagar under dagtid.
Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har haft en liknande roll tidigare inom produktion och har arbetsmiljö och hygienrutiner i ryggraden. Du ska ha ett tekniskt sinne då man ska kunna göra enklare felsökningar. Du måste ha goda kunskaper i svenska. Fabriken ligger i Jordbro och är något svårt att ta sig dit, du ska därför vara okej med pendlingen om du inte bor i närheten.
Beijing8 är måna om att stämningen på deras arbetsplats ska präglas av en arbetsglädje. Vi tror därför framför allt att du är en person som vill bidra med en god stämning, kan kommunicera och samarbeta med alla sorters människor, och ta ansvar för att alla trivs på jobbet. Det är viktigt att du har en “ge och ta” attityd med dina kollegor och har ett öppet sinnelag till såväl kollegor som arbetsuppgifter.
Vi välkomnar din ansökan!
OM BEIJING8
Beijing8 gör det som de älskar allra mest - dumplings och te. Deras egna smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror och deras ekologiska isteer brygger de på teblad direkt från Kina. Beijing8 beskriver det som det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande. De kallar det för långsam snabbmat. En idé som redan hittat hem på deras restauranger i flera länder och många ställen där du handlar din mat.