OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Hos vår kund Södra Skogsägarna i Växjö tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av de tjänster vi utför. Till denna service söker vi nu en eller flera drivna, engagerade och sociala personer med känsla för service och laganda. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran".
Vi söker nu duktiga och ambitiösa personer som vill jobba extra till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Det är viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering och kassa under lunch, middagar och andra event. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats i ett fantastiskt hus fullt med härliga människor. Vi bedriver vår verksamhet till största del under dagtid måndag till fredag men vid vissa/några tillfällen gör vi avsteg och levererar mat och service i världsklass även under någon kväll/event och får då möjlighet att använda ännu mer av vår kreativitet.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:
• Portionering och hålla ordning på buffén
• Servering
• Kassa och Disk
• Egenkontroll
• Enklare kallköksuppgifter såsom göra mackor, sallader och salladsbuffé.
Kvalifikationer:
• Gymnasieutbildning eller motsvarande
• Tidigare erfarenhet från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Kassavana och serveringskunskaper är meriterande
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
Anställningsform och arbetstider:
Anställningen avser extra-/visstidsanställning vid behov. Arbetstider är dagtid måndag-fredag men kvällar kan förekomma.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Köksmästare Paraschos Skarlatos via mail. paraschos.skarlatos@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 2023-12-22 men rekrytering sker löpande. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringssystem.
Välkommen med din ansökan!
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster samt de medarbetarförmåner som erbjuds via Pluxee. Sodexokoncernen har offentliggjort att Pluxee, som idag är en del av koncernen, kommer att bli en separat koncern och börsnoteras i början av 2024. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 45 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 430 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,