OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Färnaköket är flerfaldigt prisbelönt. Vi lagar mat med respekt för den naturliga råvaran och till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Varje årstid har sin egen identitet och återspeglas tydligt i menyn. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaine des Rotisseurs samt White Guide. I Färnaköket råder en härlig stämning och du får jobba på en av Västmanlands vackraste arbetsplatser!
Som souschef på Färna Herrgård blir du en nyckelspelare i ett team med härlig sammanhållning och höga ambitioner. Du spelar en viktig roll när det gäller kvalitet och utveckling, men även det kreativa arbetet kring matkonceptet. Du arbetar tätt ihop med vår kökschef och leder teamet genom god kommunikation samt positivt ledarskap. Som person och kock kommer du kunna utvecklas stort i denna roll. Vår restaurang är KRAV-märkt, slowfoodinspirerad och utvald av Chaine des Rotisseurs samt White Guide. Naturliga råvaror är grunden i all vår matlagning. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, bergslagens skogar och den egna köksträdgården.
Vi erbjuder även:
- Attraktiva personalförmåner som t.ex. individuell kompetensutveckling, inspirationsresor, friskvårdsbidrag m.m.
- Vi har även goda möjligheter till övernattning vid behov.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
2-4 års erfarenhet