OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en fartygskock/kallskänk till säsongen 2020. Den största delen av året serverar vi enbart räkor, smör och bröd alternativt tacos med nötfärs och tillbehör. Emellanåt har vi lite avvikande arrangemang och det kan vara allt från enklare lunch till 3-rätters middag eller buffé. Varje säsong avslutas med julbord. Det är därför viktigt att den sökande har provat på lite allt möjligt inom branschen och har en bred erfarenhet.
Vi söker någon som gärna har många års erfarenhet av yrket. Att ha lätt att komma överens med människor är extremt viktigt ombord på M/S Vindhem. Både personal och gäster består av människor av varierande ursprung och åldrar och för oss är det viktigt att vi alla arbetar ihop som ett team, att visar varandra respekt och att vi så gott vi kan hjälper varandra.
För den som inte provat arbeta ombord på ett fartyg tidigare så är det bra att veta att det trång i kök och kylar och därför är det viktigt att man håller ordning och reda. I tjänsten ingår också ansvar för att vi följer alla regler och krav när det gäller säker livsmedelshantering. Detta är väldigt viktigt för oss.
För rätt person innebär tjänsten mycket frihet under ansvar. En möjlighet att arbeta på Sveriges vackraste arbetsplats med Stockholms skärgård utanför fönstren.
Vi ser gärna sökande av olika åldrar och kön. Vi försöker ha en bra "mix" på vår personal.
OBS! Tjänsten tillsätts löpande!