OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food & Co Idrottsvägen i Mölndal söker kock
Fazer Food & Co Idrottsvägen ligger på Idrottsvägen inne i KappAhls huvudkontor i Mölndal och är en restaurang för KappAhls anställda & gäster
Restaurangen serverar ca 150–200 lunchgäster om dagen och har även catering & konferensverksamhet.
Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens Restaurangchef vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du självgående, flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.
Arbetsuppgifter:
• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med restaurangchefen
• Inköp via inköpsportal
• Kassahantering & Kassaredovisningar
• Daglig gästkontakt & merförsäljning
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Ansvar för att städrutiner följs
• Egenkontroll
Jobba tillsammans med Restaurangchefen när det gäller:
Råvarukostnad
Personalkostnad
Arbetsmiljö
Kvalitet
Budget
Rekrytering av ny personal
Personalplanering
• I restaurangchefens frånvaro ansvara för restaurangen
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restaurangchef, Tobias Persson, 0702-988514
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag. Vissa kvällar och helger kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 Augusti 2017
(Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning)
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Placeringsort: Mölndal
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com
Ansökan görs via knappen ”Ansökan” längst ner.