OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår restaurang på ICA Långeberga Helsingborg.
Fazer Food Services driver alla restaurangerna på ICA i hela Sverige. Vi serverar frukost och cirka 300 lunch per dag samt sköter catering, konferens- och vendingverksamhet i huset. En viss beställningsverksamhet förekommer i den dagliga driften, samt kvällstid.
Vi söker nu en driftig o engagerande 1:e kock med goda ledarerfarenheter. Vi söker dig som älskar att laga mat, är strukturerad, noggrann, kan ta egna initiativ och är van att arbeta självständigt. Du är en glad, positiv och flexibel person som har viljan att ständigt vilja förbättra och förändra. Du trivs som bäst när du får möta gästen och gör alltid det yttersta för att få gästen nöjd. Det är också viktigt att du är en teamplayer och att du inte är rädd för att kunna ta dig an att leda och utveckla köket och enheten i samarbete med vår restaurangchef.
Din tjänst innefattar både arbetssysslor i kök, restaurang och på kontor. Du blir ansvarig för varmköket, menyskrivning, beställningar och egenkontrollprogram.
Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vi förväntar oss att du:
• Har minst 5 års arbetslivserfarenhet och 3-årig restaurangutbildning
• Är genuint matintresserad och har en modern ”touch” i din matlagning
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Har dokumenterad erfarenhet av inköp
• Är strukturerad och ansvarsfull
• Har god kunskap i köksekonomi
• Har lätt för att samarbeta, kommunicera och är stresstålig
• Har mycket goda datakunskaper
• Har kunskaper inom HACCP och är van att arbeta med egenkontrollprogram
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Har uttalad känsla för service
Tjänsten avser ett vikariat på heltid dock längst t.o.m. 2018-08-31
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten ska tillsättas 2017-04-03
Vid eventuella frågor ring till restaurangchef Daniel Lund 042-391502
Stämmer ovan in på dig är du välkommen att söka tjänsten.
Senast 2017-03-17
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-4707281 eller margareta.granda-berg@fazer.com