OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Rudbeck är ett gymnasium som ligger i Sollentuna kommun. Här tillagar vi ungefär 2500 portioner skollunch per dag. Vi tillagar och servera god och näringsrik lunch till ca 1800 gymnasieelever samt levererar lunch till 250 grundskoleelever. Vi vill nu ta detta uppdrag ett steg längre och se till att Fazer blir bäst på skolmat i Sverige. För att nå dit behöver vi en dedikerad kock som vill vara med på denna resa.
Vi söker dig, en drivande och erfaren kock, som vill hjälpa oss och ansvara för att utveckla verksamheten vidare. Vi tror att du brinner för matlagning och har en vilja att förbättra skolmaten för alla barn i Sverige. Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med en dynamisk arbetsgrupp och där mat och smak står i fokus!
Arbetet innebär att du
• ansvarar för god kvalitet på maten
• ansvarar för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
Vi förväntar oss att du
• har relevant utbildning och kunskap inom specialkostområdet
• har flerårig matlagningserfarenhet, gärna från husmanskost
• är strukturerad, organiserad och stresstålig
• har god förståelse för köksekonomi
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• behärskar svenska i tal och skrift
Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstiden dagtid, måndag till fredag.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns och tillträde enligt överenskommelse.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Restaurangansvarig Lars Lönn 070-5728019
Välkommen med din ansökan senast 2017-02-10