OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka restaurang Rackarbacken på Södersjukhuset. Vi serverar ca 800 luncher dagligen i matsalen, vi ombesörjer en lunchvagn, levererar lunch/middag till patienthotellet bredvid oss, vi har även en omfattande beställnings- och cateringverksamhet ut i huset samt vissa kvällsevenemang i matsalen.
Vi söker nu en kallskänka.
Vi förväntar oss att du:
• Lägger stor vikt vid kvaliteten, både avseende smakupplevelsen och det estetiska uttrycket
• Vill utveckla och förbättra vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetarna
• Är intresserad av trender inom ditt område
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ
• Har lätt för att samarbeta och van att jobba i högt tempo
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen
• Har kunskaper i livsmedelssäkerhet
• Har relevant utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet
• Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Som person är du glad, positiv, flexibel och serviceminded. Du är en problemlösare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och för din egen utveckling.
Vi vill även att du ibland arbetar i matsalen under lunchen och möter våra gäster likväl som att du kan vara behjälplig med våra leveranser ut i huset på Södersjukhuset.
Tjänsten avser heltid 100 % med tillsvidare anställning
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt avtal.
Tillträde enligt överenskommelse.
Ytterligare upplysningar lämnas av Anna Bjelkstam, restaurangchef, tel 070-6402368.
Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81.
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2 januari 2017. Ansökningar behandlas löpande.