Fazer Food Services söker kock i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Fazer Food Services söker nu en kock till restaurang i Göteborg. Restaurangen är belägen på Hisingen och serverar dagligen frukost, lunch och affärslunch. Även viss catering förekommer. Restaurangen har högt ställda mål, vår mission är att gästens förväntningar ska överträffas. 

Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Tillsammans med kökschefen tar du även ansvar för planering av matsedlar, inköp samt egenkontroll.

Vill du vara med på vår resa att utveckla luncher till att bli en upplevelse för gästen i både smak och utseende ska du söka till oss. Klassisk husmanskost kommer alltid vara basen för vår lunch men vi vill servera den i nytt och fräscht koncept med tanke på hälsa och välbefinnande, restaurangen ska kännas ny, variationsrik och spännande inför våra gäster varje dag. Gästkontakten är A och O för oss och vi arbetar alla tillsammans ut mot gästerna

Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.  Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.

Arbetsuppgifter:

• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll


Intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan tillsättas innan avslutad ansökningstid

Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
(Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning)

Lön: Lön enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval
Sista ansökningsdag: 2016-08-21
Placeringsort: Göteborg

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 5 juli 2016

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


Kock på heltid

Kock på heltid

9 januari 2025

Kockar till Restaurang Hörnet i Vadstena

Kockar till Restaurang Hörnet i Vadstena

9 januari 2025

Kock till vårt team!

9 januari 2025

Drivna sushikockar sökes

7 januari 2025