OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
En av våra enheter är MR Frösunda i Enköping. Detta är ett kök med stor variation med allt ifrån servering av frukost, lunch middag i restaurangen, till isolerade utskick, leverans av mat till Enköpings Lasarett, Migrationsverk och representationsluncher samt middagar. MR Frösunda är en militärrestaurang med högt tempo och en väldigt varierad vardag.
Vi söker dig, en drivande och erfaren kock. Vi tror att du brinner för matlagning och har vilja att skapa de mest vällagade måltiderna i branschen. Till din hjälp har du kunniga kollegor, en inköpsportal samt support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå ”Bästa arbetssätt”. Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att du ska lyckas i ditt dagliga arbete.
Som kock förväntar vi oss att du:
• Behärskar såväl det klassiska som det moderna köket
• Är en kreativ matlagare som vill vara med och påverka
• Har stor social kompetens mot såväl gäster som kolleger
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ men ändå är en bra lagspelare
• Har goda kunskaper i egenkontroll
• Har utbildning inom branschen eller motsvarande och minst 3 års yrkeserfarenhet
• Ha en minst 3 års erfarenhet på bättre restauranger
• Talar flytande svenska
• Kan hantera egen vakt/spis
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Tjänsten går på rullande schema alla dagar i veckan. Den är uppbyggd på 40 timmars veckor med ledighet under perioder med mindre volym.
Månadslön enligt överenskommelse.
För ytterligare information, kontakta biträdande restaurangchef Pernilla Nilsson på 072-734 74 70.
Fackligt ombud HRF, Margareta Granda-Berg tel. 08-470 72 81.
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag 2013-12-31.
Interjuver kommer att ske löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot