OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi driver ett produktionskök i Kävlinge som tillagar och levererar måltider och livsmedel till bland annat äldrevård och sjukhus. Vi levererar ett stort antal portioner årets alla dagar och planerar nu för att ytterligare utöka verksamheten. Maten lagas från grunden och till stor del från ekologiska livsmedel. Vi arbetar med "cook and chill"-metoden.
Vi söker dig som har flerårig vana från storkök eller restaurang. Du har fokus på att maten är vällagad, smakrik och visuellt tilltalande. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad och är van vid att ha många ”bollar i luften”. Vi ser att du kan arbeta både självständigt och i grupp samt driva egna projekt. Du är van att arbeta med egenkontrollprogram och HACCP. Vi tar för givet att du har utbildning inom branschen samt minst fem års yrkeserfarenhet eller likvärdig kompetens.
Som kock kommer du att arbeta i olika delar av produktionsköket och bereda mat till sjuk- och äldrevård. All mat kommer att lagas från grunden. Tillsammans med produktionsteamet ska du skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du kommer aktivt att arbeta efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Fazers ambition är att leverera lunch i världsklass, varje dag. För att stärka detta har Fazer ett kocklag som tävlar i internationella matlagningstävlingar. 2014 blev laget världsmästare efter vinst i Culinary World Cup i Luxemburg och förra året tog de silver i Culinary Olympics. Laget består av kockar som till vardags arbetar i Fazer Food Services restauranger runt om i Sverige. Fazer satsar helhjärtat på lunchen som en helhetsupplevelse och tävlandet hjälper oss att ständigt utveckla erbjudandet med fokus på smak, mathantverk, bra råvaror, miljö och skickliga medarbetare.
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Arbetstiden är schemalagd.
Lön enligt överenskommelse.
Kollektivavtal med kommunal finns.
Tjänsten tillsätts omgående, efter överenskommelse.
Ytterligare upplysningar lämnas av Håkan Björk, produktionschef, på tel 0722-4447747, eller via e-mejl, hakan.bjork@fazer.com.
Välkommen med din ansökan snarast och senast 2017-02-28.
Ansökningar behandlas löpande och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.