OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi driver ett produktionskök i Kävlinge. Köket levererar måltider och livsmedel till bland annat äldrevård och sjukhus. Vi levererar ett stort antal portioner årets alla dagar och planerar nu för att ytterligare utöka verksamheten. Maten lagas från grunden och till stor del från ekologiska livsmedel. Vi arbetar med "cook and chill"-metoden.
Vi söker dig som har flerårig vana från storkök eller restaurang. Du har fokus på att maten är vällagad, smakrik och visuellt tilltalande. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad och är van vid att ha många ”bollar i luften”. Vi ser att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är van att arbeta med egenkontrollprogram och HACCP. Vi tar för givet att du har utbildning inom branschen samt minst fem års yrkeserfarenhet eller likvärdig kompetens.
Som köksbiträde kommer du att arbeta i olika delar av produktionsköket. En stor andel av matlagningen sker från grunden. Tillsammans med produktionsteamet och kockarna ska du skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du kommer aktivt att arbeta efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
-------------------------------------------------------------------------------------
Fazers ambition är att leverera lunch i världsklass, varje dag. För att stärka detta har Fazer ett kocklag som tävlar i internationella matlagningstävlingar. 2014 blev laget världsmästare efter vinst i Culinary World Cup i Luxemburg och i år ska de tävla i Culinary Olympics. Laget består av kockar som till vardags arbetar i Fazer Food Services restauranger runt om i Sverige. Fazer satsar helhjärtat på lunchen som en helhetsupplevelse och tävlandet hjälper oss att ständigt utveckla erbjudandet med fokus på smak, mathantverk, bra råvaror, miljö och skickliga medarbetare.
-------------------------------------------------------------------------------------
Tjänsterna avser heltid och är tillsvidareanställningar med provanställning.
Arbetstiden är schemalagd med produktion året runt.
Lön enligt överenskommelse.
Kollektivavtal med kommunal finns.
Ytterligare upplysningar lämnas av Håkan Björk, produktionschef, på tel: 0722-4447747, eller via email, hakan.bjork@fazer.com.
Välkommen med din ansökan!
Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 2016-10-21.