OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
MR Frösunda i Enköping är en militärrestaurang med högt tempo och en väldigt varierad vardag, med allt ifrån servering av frukost, lunch och middag i restaurangen, till isolerade utskick, leverans av mat till Enköpings Lasarett, Migrationsverk och representationsluncher samt middagar.
Vi söker nu en köksmästare som gillar utmaningar. Vi letar efter dig som är positiv, kreativ och lösningsfokuserad och som vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet i Enköping.
Du kommer att dela din tid mellan att säkerställa kvaliteten på matlagningen samt att utveckla verksamheten. Du kommer också att bland annat ha ansvar för medarbetarna i köket samt för kalkylering. Vi arbetar med Menigo som huvudleverantör. Vi har central menyplanering där alla våra köksmästare och/eller kökschefer deltar med sina recept. Alla som arbetar på enheten deltar i arbetet under lunchen, vilket betyder att du då arbetar antingen i köket eller ute i linjen, vilket innefattar såväl portionering av mat till gäster som kassatjänst.
Vi vill att du har gått Hotell- och restauranggymnasiet eller motsvarande och har lång erfarenhet av kockyrket och har arbetat i ledande befattningar. Du är självklart också positiv, social och gillar att träffa våra gäster. Vi tror att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på restaurangen. Vi ser ett plus om du är intresserad av näringslära. Vi önskar att du har tidigare dokumenterad ledarerfarenhet, men din vilja, ditt engagemang och din personlighet väger också tungt.
Vi befinner oss i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är på heltid med lön enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid måndag till fredag, men arbete kan förekomma på helger och kvällar i samband med beställningar och catering. Vi har kollektivavtal med Unionen.
Om du har frågor om tjänsten kontaktar du biträdande restaurangchef Pernilla Nilsson för mer information, pernilla.nilsson@fazer.com.
Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt, och senast 2014-01-31.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot