OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
MR Frösunda i Enköping är en militärrestaurang med högt tempo och en väldigt varierad vardag, med allt ifrån servering av frukost, lunch och middag i restaurangen, till isolerade utskick, leverans av mat till Enköpings Lasarett, Migrationsverk och representationsluncher samt middagar.
Vi söker nu en köksmästare som gillar utmaningar. Vi letar efter dig som är positiv, kreativ och lösningsfokuserad och som vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet i Enköping.
Du kommer att dela din tid mellan att säkerställa kvaliteten på matlagningen samt att utveckla verksamheten. Du kommer också att bland annat ha ansvar för medarbetarna i köket samt för kalkylering. Vi arbetar med Menigo som huvudleverantör. Vi har central menyplanering där alla våra köksmästare och/eller kökschefer deltar med sina recept. Alla som arbetar på enheten deltar i arbetet under lunchen, vilket betyder att du då arbetar antingen i köket eller ute i linjen, vilket innefattar såväl portionering av mat till gäster som kassatjänst.
Vi vill att du har gått Hotell- och restauranggymnasiet eller motsvarande och har lång erfarenhet av kockyrket och har arbetat i ledande befattningar. Du är självklart också positiv, social och gillar att träffa våra gäster. Vi tror att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på restaurangen. Vi ser ett plus om du är intresserad av näringslära. Vi önskar att du har tidigare dokumenterad ledarerfarenhet, men din vilja, ditt engagemang och din personlighet väger också tungt.
Vi befinner oss i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är på heltid med lön enligt överenskommelse.
Arbetstid dagtid måndag till fredag, men arbete kan förekomma på helger och kvällar i samband med beställningar och catering.
Vi har kollektivavtal med Unionen.
Om du har frågor om tjänsten kontaktar du biträdande restaurangchef Pernilla Nilsson för mer information, pernilla.nilsson@fazer.com.
Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt, och senast 2014-06-15.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot