OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker en drivande och erfaren köksmästare, som vill ansvara för och utveckla verksamheten på Restaurang Linden i Uppsala. Vi serverar dagligen mellan 400-500 gäster i vår restaurang. Vi har även representation och catering och vi lagar all mat från grunden efter tillgång och säsong. Vi gillar det gröna och fokuserar på det vegetariska köket och klassisk husmanskost.
Ditt intresse och din kunskap för mat och ekonomi tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör med stor energi, och som en del i teamet får du restaurangen och köket att växa. Du har flerårig vana i ledande befattning. Som köksmästare hos oss arbetar du med maten likväl som matupplevelsen i matsalen.
För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av högt tempo. Du strävar efter hög servicenivå och har en nytänkande matkultur samt kan trolla med råvarorna. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och HACCP samt arbetet med arbetsmiljöfrågor.
Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet. Du har relevant utbildning och mångårig erfarenhet inom branschen, som ledare, samt datavana. Du tycker att förändringar är positivt och utmanande. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi ser att du är ödmjuk och social och du måste uppskatta att dagligen röra dig bland våra gäster och att handleda resten av ditt team på ett tydligt sätt.
Arbetstid 100% dagtid.
Tjänsten är ett vikariat som mycket troligt övergår i en tillsvidareanställning.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde så fort det bara går.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Anna Lindberg, anna.windh-lindberg@fazer.com
Välkommen med din ansökan senast 2017-03-15.
Vi tillämpar löpande urval.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström e-mail: lotta.n.backstrom@fazer.com