OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till Restaurang Brunnsta Värdshus i Eskilstuna, söker vi Dig som är hungrig på nya utmaningar. Du har vana av husmanskost, à la carte och ”fine dining”.
Du tycker om att botanisera med smaker och hittar inspiration bland de nya köken.
Tillsammans med oss andra i teamet skapar du dagligen smakupplevelser för våra gäster.
Vi serverar dagligen ca 550 luncher i vår restaurang och till vår cateringverksamhet som ständigt växer. Vi är en miljöcertifierad restaurang där vi stolt erbjuder våra gäster ett hälsosamt alternativ till den mer traditionella maten. Vi bakar vårt bröd själva och lagar givetvis maten från grunden.
Vi behöver förstärka vårt kök med en kreativ kock som vill hjälpa oss att vidareutveckla vårt kök och vår restaurang.
Dina arbetsuppgifter:
• Vi ser att du har stor passion för mat och att god kvalitet är ledord för dig.
• Du är erfaren, noggrann och värdesätter att laga mat från grunden.
• För att trivas hos oss är du flexibel, tycker om att jobba i team och ibland självständigt.
• Du kan och vill ta egna beslut samt motiveras av ett högt arbetstempo.
• Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontollprogram och tycker om att ha rent och snyggt runt om dig.
• Vi vill att du har utbildning inom branschen, du tycker att förändringar är positivt och utmanande och du behärskar svenska i tal och skrift bra. Har du erfarenheter ifrån event med fine dining, stora som små är det meriterande.
Arbetstid
Heltid dagtid, kvälls- och helgarbete förekommer.
Lön
Lön enligt överenskommelse
Tjänsten ska tillsättas omgående och Fazer Food Service har kollektivavtal med HRF.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta restaurangchef Annika Flodmark, på telefon 070 – 740 86 96.
Välkommen med din ansökan senast 2016-12-31