OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services söker Restaurangbiträde 68,25% till Uppsala
Restaurang Jättegrytan SGU serverar dagligen frukost och lunch i vår restaurang på plats.
Representationsluncher och middagar förekommer.
Vi är en restaurang där vi stolt erbjuder våra gäster ett grönare alternativ till den mer traditionella maten och utbudet.
Vi söker dig som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och är mycket serviceminded. Ditt arbete kommer att vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i restaurang och kök.
Arbetsuppgifterna består bland annat i att tillverka matiga smörgåsar, frukostfrallor, sallader, kassa, disk och städ.
För att trivas hos oss krävs att du har en positiv attityd, är initiativrik och alltid sätter kunden i fokus. Att du kan arbeta självständigt, är flexibel och lösningsorienterad i ditt sätt att vara ser vi som en självklarhet.
Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är viktigt då du kommer att ha mycket gästkontakt.
Kvalifikationer:
Våra gäster betyder allt för oss. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi vill att du har några års branschvana och att du har restaurangskola eller likvärdig utbildning.
Tidigare erfarenhet av arbete som restaurangbiträde eller kallskänka är ett krav.
Arbetstid: 27,5 timmar/vecka
Två veckors rullande schema dagtid måndag – fredag, 07:45-15:30 Kvällar kan förekomma.
Allmänvisstid till och med 22/6 2017
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan senast 28/4 2017
Skicka in din ansökan så fort som möjligt i och med att urval och intervjuer sker löpande.
Vid frågor ring:
Restaurangchef: Mattias Örnås 0706-461 604