OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services driver sedan sex år tillbaka restaurangerna på ICA AB i hela Sverige. Restaurang Ica Hacksta serverar ca 350-400 måltider per dag. Vi på Ica Hacksta serverar frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag på vardagarna samt helger. Vi tillhanda håller även Vending verksamheten på Ica Hacksta.
Vi jobbar med att ständigt förbättra och leda vårt företag framåt i våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.
Vi jobbar väldigt nära vår uppdragsgivare samt slutkund och kräver en servicekänsla utöver det vanliga från våra medarbetare.
Nu söker vi ett passionerat restaurangbiträde som vill vara med och utveckla restaurangen. Ditt stora intresse för mat tar vi för givet och vi ser gärna att du sätter din personliga ”touch” på enheten. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera en hög servicenivå. Vi på Restaurang Linden är ett team på 10 personer som jobbar tätt tillsammans med att på ett passionerat sätt skapa smakupplevelse vid alla dagens måltider. Vi ombesörjer även vendingverksamheten i huset.
Vi förväntar oss att du är:
• Servicemedveten och vill leda verksamheten framåt i våra värderingar, samt i våra mål.
• Van att arbeta självständigt och i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén.
• God kunskap inom kökets egenkontroll.
• Van att arbeta i grupp.
• Har uttalad känsla för service
• Har lätt för att samarbeta o kommunicera
• Stresstålig
• Har 3-årig utbildning inom restaurang
• Har minst 3 års vana av liknande arbete.
• Har hög arbetsmoral och är flexibel.
• Har bra svenska i tal och lätt för att kommunicera med kunder.
• Se gärna att du har B-körkort
Tjänsten avser 100%, schemalagd dagtid- och kvällstid även helg.
Månadslön enligt kollektivavtal.
Sista ansökningsdag 2016-11-25.
Tillträde 2016-12-01.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anita Hellström på tel. 021-194819.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81 el margareta.granda-berg@fazer.com.
Intervjuer sker löpande.
Tycker du att ovan stämmer in på dig ser vi fram emot just din ansökan.