OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker restaurangchef till skolrestaurang i Stockholm
Är du en driftig restaurangchef som vill vara med och utveckla en av våra skolrestauranger i Stockholm?
Restaurangen består av ett tillagningskök där vi är 16 antal personer som tillagar mat till 8 mottagningskök. Totalt tillagar vi 3000 portioner varav 2500 levereras ut till mottagningskök.
Vi söker dig som har lång erfarenhet av att ha arbetat som ledare och då helst med inom skolrestauranger. Du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt och god kontroll över kostnader och intäkter. För att nå dina mål arbetar du aktivt med att motivera och inspirera din grupp. Strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.
Till din hjälp har du kunniga medarbetare samt ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du arbetar nära restauranggruppchef som supporterar dig vid behov.
Du är en utåtriktad, glad och positiv person som trivs med sitt yrke. Du är målinriktad och flexibel och drivs av att skapa förbättringar.
Vi tror att du har:
• flerårig erfarenhet som ledare, helst som restaurangchef
• relevant utbildning från restaurangskola eller motsvarande
• god kunskap i kökets ekonomi och ekonomiskt sinne samt hög arbetsmoral
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• vana från kvalitetsarbete
• försäljnings- och marknadskunskaper inom restaurang
• erfarenhet av resultat och budgetansvar
• ett gediget intresse för mat och dryck
• god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Arbetstid: heltid, måndag – fredag.
Tillträde snarast.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Har du frågor kring tjänsten vänligen ring restauranggruppchef Anna Franzen, 070-6707069.
Din ansökan skickar du senast 2017-02-15
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.