OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services söker nu en driftig och säljande restaurangchef till restaurang Sällskapet i Stockholm. Restaurangen är belägen vid Kungsträdgården och den är inte öppen för allmänheten. Vi har lunchservering för cirka 100 gäster och utöver det kvällsarrangemang i princip dagligen. Vi är 10 tillsvidareanställda samt ett antal extraanställda medarbetare i restaurangen. Mat och service levereras på en hög nivå.
Vi söker dig, en erfaren restaurangchef med lång erfarenhet av ledarskap inom finrestaurang och festvåningsverksamhet. Vi vill att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt, samt älskar att hitta lösningar för våra gäster och kunder. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som har vilja att förbättra och förändra. Till din hjälp har du två hovmästare och en köksmästare.
Du har jobbat som ledare många år. Du jobbar aktivt med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Till din hjälp har du flera kunniga medarbetare. Dessutom finns support med ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du glad, utåtriktad, positiv, driven, flexibel och målinriktad. Du rapporterar till restauranggruppchef.
Arbetstid: Heltid, varierad, även kvällar förkommer.
Restaurangen har stängt 7 v på sommaren och 2 veckor under juluppehållet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restauranggruppchef Patrik Sundling, 070 287 77 60
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: snarast dock senast 2017-02-28
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06, e-post: lotta.n.backstrom@fazer.com