OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till Fazers Militärrestaurang på Enköpings Garnison, söker vi Dig som är ”hungrig” på en ny utmaning.
Du kan svensk husmanskost, du tycker om smaker från främmande länder och framhäver de gröna smakerna allt enligt trendguiderna. Du tycker om att botanisera med smaker och hittar din inspiration bland de nya köken som du sedan förverkligar i vår restaurang och i vår gäst matsal. Tillsammans med oss andra i teamet skapar du dagligen nya smakupplevelser för våra gäster och kunder.
Restaurang Frösunda serverar dagligen ca 500 luncher samt middagar i vår restaurang på plats. Vi levererar även 600 portioner skolmåltider dagligen till skolor i Enköping. Representationsluncher och middagar förekommer. Vi är en restaurang där vi stolt erbjuder våra gäster ett grönare alternativ till den mer traditionella maten och utbudet.
Vi behöver förstärka vårt kök med en kock som brinner för att servera den perfekta lunchen tillsammans med de övriga i teamet och med hjälp av våra 10 ledstjärnor.
Dina arbetsuppgifter:
• Du har stor passion för mat samt att god kvalitet är ledord för dig.
• Du är erfaren, noggrann och värdesätter att laga mat från grunden.
• För att trivas hos oss är Du flexibel, tycker om att jobba i team och ibland självständigt.
• Du kan och vill ta egna beslut. Du motiveras av ett högt tempo.
• Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och tycker om att ha rent och snyggt kring dig.
Vi vill att du har utbildning inom branschen, Du tycker att förändringar är positivt och utmanande Du behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenheter ifrån storkök är ett krav
Arbetstid Heltid, Schemalagd arbetstid i huvudsak dagtid med arbete var 4:e helg
Vi tillämpar årsarbetstid
Tjänsten tillsätts enligt ök.
Fazer Food Service har kollektivavtal med HRF.
Lön efter överenskommelse
Sista ansökningsdag 10 juni 2016
Vid frågor:
Restaurangchef: Lena Canholm Utterström 072-734 74 70
Biträdande restaurangchef: Marcus Israelsson 072-207 22 23
Köksmästare: Daniel Pettersson 0171-304 83