OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till Amica Restaurang Lugna Gatan i Västerås, söker vi Dig som är ”hungrig” på en ny utmaning. Du kan svensk husmanskost, du är en driven kock med brinnande intresse för smakupplevelser och gedigen känsla för service. Du tycker om att botanisera med smaker och hittar inspiration bland de nya köken som du sedan förverkligar i vår restaurang, gästmatsal och på a la carte.
Tillsammans med oss ett glatt team på 11 personer skapar du dagligen smakupplevelser för våra gäster. Vi serverar dagligen ca 800 luncher i vår restaurang varav 300 skolelever och vår cateringverksamhet över hela Västerås växer ständigt. Vi är en nyckelhålscertifierad restaurang där vi stolt erbjuder våra gäster ett hälsosamt alternativ till den mer traditionella maten.
Vi behöver förstärka vårt kök med en kock som brinner för att servera den perfekta lunchen tillsammans med det övriga teamet och med hjälp av våra 10 ledstjärnor. Vi vill att du har högt kvalitetstänk och ekonomiskt sinne i ditt arbete och älskar att hitta lösningar för våra gäster.
Dina arbetsuppgifter:
• Vi ser att du har stor passion för mat och att god kvalitet är ledord för dig. Du kommer att vara både i varmköket och i kallköket.
• Under lunchserveringen finns du i på vårt mattorg, i kassan eller i gästmatsalen.
• Du har jobbat som kock/kallskänka i många år, är noggrann och värdesätter att laga mat från grunden.
• För att trivas hos oss är du driven, flexibel, tycker om att jobba i team och ibland självständigt.
• Du kan och vill ta egna beslut samt motiveras du av ett högt tempo.
• Du är väl insatt i livsmedelsverkets HACCP/ egenkontrollprogram och tycker om att ha rent och snyggt runt om dig.
• Vi vill att du har utbildning inom branschen, du tycker att förändringar är positivt och utmanande och du behärskar svenska i tal och skrift.
• Har du erfarenheter ifrån storkök, har kassa vana och serveringskunskaper är det meriterande.
Arbetstid Heltid/Dagtid, kvällstid förekommer,
Tjänsten är en terminsbunden anställning, med tillträde 15/8 2016.
Vi tillämpar (6) månaders provanställning
Lön efter överenskommelse
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF
Klubbordförande, Margareta Granda Berg tel 08-539 93 51
Restaurangchef: Linda Larsson, på telefon 072-577 37 25 eftermiddagar
Köksmästare: Robin Larsson, på telefon 021-12 13 50, eftermiddagar
Välkommen med din ansökan senast 2016-06-15