OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Restaurang Villingestrand är belägen ca 1 mil öster om Karlskoga och arbetar mot Försvarsmakten. I varierande utsträckning serverar restaurangen frukost, lunch, middag alla veckans dagar, catering och konferensverksamhet förekommer.
Vi söker en erfaren kock som tillsammans med enhetens team sätter stort värde i att leverera såväl god service som vällagad mat. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har några års yrkesvana från både restaurangbranschen i allmänhet och storkökshushåll i synnerhet samt att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.
Arbetsuppgifter:
• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Restaurangchef, Christoffer Lundberg, 0586-219562
Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-söndag
Tjänsten är en visstidanställning på 100% mellan 1 augusti-11 december med lön enligt kollektivavtal.
Vänligen ange var du läst annonsen i din ansökan
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2016-06-30
Placeringsort: Karlskoga
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com
Ansökan görs via knappen ”Ansökan” längst ner.