OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till SEB:s nya kontor i Arenastaden söker vi en driven och serviceinriktad restaurangchef till Gästmatsalarna
SEB:s nya kontor i Arenastaden kommer att bli en modern anläggning som ska andas nytänkande, kvalitet och med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Den mesta matlagningen kommer att ske från grunden för att säkerställa smak och kvalitet. Till gästmatsalarna, som är fördelade på två olika våningsplan, söker vi en restaurangchef med lång erfarenhet från à la carte-servering av hög kvalitet.
Matsalarna kommer att bokas för både interna och externa möten och många av gästerna är några av SEB:s viktigaste kunder och samarbetspartners.
Som restaurangchef på Gästmatsalarna förväntar vi oss att:
Du har ekonomiskt sinne, god administrativ förmåga samt kan använda dig av våra system som hjälp i ditt dagliga arbete. Genom flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara ett stöd i utvecklingen av vår restaurang och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du bör vara en utåtriktad, kreativ och ansvarsfull person med stort intresse för mat och du har en vilja att utveckla restaurangens verksamhet såväl kulinariskt som ekonomiskt.
Du kommer att ha ansvar för ekonomi, personal, egenkontroll och försäljning. Arbetet förutsätter god pedagogisk förmåga, resultatorienterat synsätt, förmåga att inspirera och stödja, har ett intresse för att sälja samt vana vid effektiv problemlösning. Vi förutsätter att du har branschvana och erfarenhet från arbetsledande befattning samt att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.
Du kommer att rapportera till Food and Beverage manager.
Månadslön: Efter överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, dagtid. Även kvällar samt enstaka helger förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar sex (6) månaders provanställning.
Sista ansökningsdag är 2017-04-24, men urval sker löpande.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel. 070-598 73 06.
e-post: lotta.n.backstrom@fazer.com