OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stöten i Sälen söker Food & Beverage Manager Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälen som är Nordeuropas största skidområde. Med Sälens högsta fallhöjd och stor variation i backarnas svårighetsgrad, täcker vi in alla kategorier av skidåkare. Verksamheten omfattar 30 backar och 20 liftar tillsammans med stugbyar, hotell, restauranger, SPA, konferens- och badanläggning. Totalt finns det ca 4000 bäddar, alla enligt principen ski-in/ski-out. Stöten i Sälen AB omsätter drygt 100 miljoner på årsbasis och har ca 200 medarbetare under vintersäsongen som sträcker sig mellan mitten av december och mitten av april. Stötens Restauranger har ett brett utbud av mat, dryck och underhållning i våra 8 enheter med ca 1 000 sittplatser. Vi har nattklubb, restauranger, after ski, konferensrestaurang, våffelstuga mm. Vi är också medlemmar i Inköpsgruppen tillsammans med Sodexo, Rica Hotels, Rezidor Hotel Group och Strömma. Vår nuvarande F & B Manager har tyvärr bestämt sig för att verka på Öland på helårsbasis och vi söker därför hans efterträdare för tillträdelse snarast. Ditt uppdrag: *Skapa svenska fjällens mest prisvärda och lönsamma restaurangverksamhet med ett tydligt kundfokus *Tillsammans med övrig ledningsgrupp fortsätta utvecklingen av "Destination Stöten" både beträffande produkt-/konceptutveckling, paketering och driftsformer för att skapa en stark produkt som attraherar ett ständigt ökande besöksantal *Genom ett aktivt arbete i Inköpsgruppen bidra till att Stöten i Sälen ständigt har rätt produkt till rätt pris *Personalansvar för ca 75 anställda med ansvar för rekrytering, introduktion och uppföljning *Kontakt med samarbetspartners Det förväntar vi oss av dig: Du har dokumenterad erfarenhet av större fastfood-, cafe- och restaurangverksamhet. Du är van att arbeta med Micros, Restech, 2Book eller liknande stödsystem. Naturligtvis är du väl förtrogen med Officepaketet. Du får gärna ha erfarenhet från projektarbete i ledande roll. Som person är du framförallt en god personalledare. Du tycker om att planera och du är strukturerad och målfokuserad. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är prestigelös, engagerad och har mycket humor. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och du behärskar även det engelska språket. Du erbjuds ett självständigt och utvecklande arbete i en spännande organisation.
Kontaktpersoner på detta företaget
Försäljningschef Henrik Nathanson
0280-75104
Driftschef Peter Myrvang
0280-751 61
Fastighetschef Erik Blank
0280-75083
Bokningschef Karin Eliases
0280-751 13
Destinationschef Johan Thorn
0280-751 01
072-243 62 80
Bokningschef Karin Eliases
0280-751 13
Försäljningschef Henrik Nathanson
0280-75104
Fastighetschef Erik Blank
0280-75083
Driftschef Peter Myrvang
0280-751 61
Driftchef Tomas Berg
0280-75161