F&B Manager rekryteras till Destination Gotland med stationering i Visby!

F&B Manager rekryteras till Destination Gotland med stationering i Visby!

Arbetsbeskrivning

Destination Gotland och deras resenärer har alla en sak gemensamt: de älskar Gotland! Därför är det viktigt att göra båtresan till och från ön till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser och här spelar givetvis mat, dryck och service ombord en mycket betydande roll. Till att vidareutveckla restaurangverksamheten söker nu Destination Gotland en Food & Beverage Manager med placering på företagets huvudkontor i härliga Visby.

Detta är en spännande och utvecklande tjänst för dig som är sugen på nya utmaningar och vill arbeta i en varierande verksamhet. Majola genomför rekryteringen men du blir anställd direkt av Destination Gotland.

OM TJÄNSTEN:

Destination Gotland för nära 2 miljoner resenärer per år till eller från Gotland på sina färjelinjer mellan Visby och Nynäshamn, Oskarshamn och Västervik. Genom företaget Hansa Destinations driver de även en linje från Rostock i Tyskland till Nynäshamn via Visby. Ombord på fartygen kan passagerarna avnjuta mat och dryck av hög kvalitet, tillagade med närproducerade råvaror, och restaurangerna, caféerna och sommarbarerna utvecklas ständigt. Därför ska man nu anställa en Food & Beverage Manager som ska leda verksamheten vidare framåt.

Som F&B Manager är du stationerad i fina Visby och arbetar främst därifrån, men vissa dagar i veckan befinner du dig ombord på fartygen. I din roll leder, organiserar och utvecklar du restaurangverksamheten ombord på fartygen och är en del av Ombordservicens strategiska ledningsgrupp. Du har ett helhetsperspektiv på utvecklingen och samarbetar till stor del med köksmästare och avdelningschefer ombord.

Förutom utveckling av mat- och dryckkoncept och service innefattar dina arbetsuppgifter bl.a. personalhantering, inköpsbeslut, budgetansvar och fakturahantering samt att säkerställa att rutiner och policys i verksamheten finns och efterföljs. Du ansvarar för leverantörskontakter och upphandlingar, samt kvalitet och sortiment på råvaror. Du beaktar alltid aspekter inom både miljöpåverkan och livsmedelssäkerhet.



TILLSÄTTNING & ARBETSTIDER:

Tjänsten är på heltid med arbetstider i huvudsak förlagda till dagtid måndag-fredag, dock kan sporadiska kvällar och helger förekomma beroende på hur du infinner dig på fartygen. Tillträde sker enligt överenskommelse så snart vi hittar rätt person, och du blir anställd direkt av Destination Gotland efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.



OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som har en bakgrund i köket samt tidigare erfarenhet av chefsposition inom större verksamhet - gärna som F&B Manager, köksmästare eller liknande. Du har passion för mat och dryck samt förståelse för drift, råvaror, inköp och kvalitet. Du är kreativ och följer med i trender och händelser inom gastronomi och restaurangbranschen generellt och får gärna ha arbetat med konceptutveckling tidigare.

Som ledare ser vi att du är trygg i din roll, kommunicerar rakt och öppet samt coachar och inspirerar din personal med tydlighet och värme. Du är en van projektledare med långsiktighet och kvalitetsmedvetenhet i det du gör. Du kan redovisa resultat i både finansiella mått och värdskap.



I övrigt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat, och kan du tyska är detta meriterande. Du har goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i Officeprogram. Bor du på annan ort idag och behöver flytta till Visby finns eventuellt hjälp med boende i en inledande fas beroende på tid på året.



Är det du som ska driva och utveckla mat- och dryckupplevelsen på Gotlandsfärjorna framöver? Då ser vi fram emot din ansökan som du skickar via Majolas annons eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 maj 2022
  • Ansök senast: 12 juni 2022

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024