OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se
Under sommaren 2021 öppnar vi nya ombyggda Smådalarö Gård, som med sina totalt 10.000 kvm blir vårt nya flaggskepp. Det är den största satsning i Sabis 145-åriga historia och nu har du möjlighet att vara med på resan! Med 120 hotellrum, restauranger, konferens- och eventlokaler samt 1000 kvm spa och wellness. Vi siktar högt -att skapa Sveriges ledande destination för aktivitet och avkoppling!
Läs mer på www.smadalarogard.se
Om rollen
Som F&B-manager är du ansvarig för att leda, förädla och utveckla kök- och restaurangverksamheten ihop med övriga nyckelpersoner. Du rapporterar direkt till Hotelldirektören och ingår i hotellets ledningsgrupp. Tillsammans med dem ansvarar du för planering av den nya destinationen inför uppstart, för att skapa en totalupplevelse med god mat, spaanläggning, golfbana, flertalet paddelbanor, tennisbana och båtbrygga på en av skärgårdens finaste platser Dalarö!
Exempel på arbetsuppgifter som F&B manager:
- Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
- Attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare.
- Ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.
- Totalt resultat- och personalansvar för avdelningen restaurang och kök med support av flera funktioner på vårt servicekontor.
Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som F&B-manager hela tiden arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!
Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & engagera
Leverera resultat
Vi erbjuder
En nyckelposition i den största satsningen i Sabis historia! Möjlighet att skapa och driva Sveriges ledande destination. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!
Din profil
Krav för tjänsten:
• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som F&B manager
• Du är trendmedveten och har gedigen kunskap inom mat och dryck
• Mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare
• Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar. Du har också stort sälj- och kundfokus i ditt jobb
Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av hotellöppning och gärna en destination
• Utbildad Sommelier
• Kunskap om kök och matsal
• Kunskap i olika administrativa system såsom Spectra och Quinyx
Som person ser vi att du är:
• Social, lyhörd och flexibel.
• Lösningsorienterad, idéskapande och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer.
• En god kommunikatör som uppmuntrar till samarbete.
• Modig, vågar driva dina frågor och ta initiativ.
• Ansvarsfull och prestigelös i ditt arbete.
Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du specifika frågor kring tjänsten, kontakta affärsområdeschef Ulf Cato, ulf.cato@sabis.se. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson