OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fellingsbro folkhögskola har Region Örebro län som huvudman där vi ingår i förvaltningen Regional utveckling. Regionen bedriver ett aktivt arbete när det gäller hållbar utveckling. Verksamheten är förlagt till Fellingsbro och Örebro. Skolans profil riktar sig till personer med funktionsnedsättning och har ett flerspråkigt perspektiv där svenska i tal och skrift och svenskt teckenspråk bildar grunden. Verksamheten består av allmän kurs, profilkurser samt yrkesinriktade kurser på gymnasial och eftergymnasial nivå. I Fellingsbro finns ett internat med 63 rum. Totalt finns cirka 300 kursdeltagare på skolan och cirka 90 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Fellingsbro folkhögskola söker köksföreståndare
Arbetsuppgifter
Fellingsbro folkhögskola erbjuder en inspirerande miljö där folkhögskolan som skolform erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som köksföreståndare innebär förutom att laga mat även att leda och fördela arbetsuppgifterna i köket. Du kommer att ha ansvar för bland annat beställningar, fakturering, bokföringsorder, kassahantering samt aktivt deltaga i anbudsgruppen. I arbete ingår också att ta ett ansvar för att uppnå regionens klimatåtaganden. En viktig del av arbetet är att samarbeta och planera med lärare och assistenter kring kost och hälsa för våra deltagare.
Övrig information
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Kvalifikationer
Lägst 3-årig gymnasieutbildning inom restaurang- och livsmedelsprogrammet eller annan motsvarande kockutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Det är meriterande om du har studerat måltidekologiska programmet och eller har utbildning inom specialkost, många av våra deltagare har specialkost.
Vi ser att du har bred och flerårig yrkeserfarenhet som kock i storkök eller restaurang. Arbetet ställer höga krav på självständigt arbete och förmåga till att leda och fördela arbetet i köket. Du kommer ha det ansvaret för egenkontrollprogrammet och förväntas ha kunskaper inom det.
Du tar egna initiativ, är flexibel och har god servicekänsla. Vi vill att du har ett stort matintresse och ett aktivt miljö- och hälsoengagemang när det gäller hållbara måltider. Du är drivande i skolans utvecklingsområde kring kost, miljö och hälsa tillsammans med kursdeltagare och personal. Du kommer delta i regionala samarbetsforum där nytänkande och samarbetsförmåga värderas högt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intervjuer kommer att ske löpande varefter ansökningar kommer in.
Ansökan
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
Läs mer här
Fellingsbro folkhögskola
https://www.fellingsbro.fhsk.se
Rektor, Torkel Freed, 076-695 08 09
Facklig företrädare:
Kommunal, Lena Bergqvist Friberg, 070-795 06 63
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef Larsson, Ing-Marie
Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill
Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena