OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
En Galley steward, kock sökes för tillsvidareanställning ombord M/S Silja Symphony med placering i à la carte restaurangen Bon vivant. Ansvarsområde blir matlagning I Bon vivant samt på förmans direktiv I andra kök. Matlagning förekommer både i varma och kalla köket.
M/S Silja Symphony är tillsammans med sitt systerfartyg Silja Serenade Östersjöns riktiga pärlor när det kommer till kryssningsupplevelser. Här hittar du Östersjöns längsta nöjesgata - Promenaden - som är 140 meter lång med restauranger och butiker.
Arbetsbeskrivning:
- Förberedning och tillagning av Fine dining rätter I BV, enligt givna direktiv
- Hantering av råvaror för en god ekonomi , samt minimera svinn
- Upprätthålla renlighet och hygien på den egna arbetsplatsen
- Samarbeta med kolleger och andra avdelningar
- Deltaga i menyplaneringen för Signature/Seasonal menyn, I samråd med kch och kkm
- Rapportera avvikelser samt meddela kkm eller kch om behov av felanmälan
- Upprätthålla överenskommen kvalitet och servicenivå
- Deltaga I föreskrivna säkerhetsövningar,utföra annat arbete på order av förman
- Datummärka matvaror som lagras I kyl eller frys
- Produktutveckling
- Deltar i utveckling av det egna och avdelningens arbete
- Utför arbete även i publika utrymmen samt av förman tilldelade uppgifter
Kvalifikationer:
- Minst 5 års erfarenhet som kock
- Erfarenhet och kunskap av matlagning i både kallkök och varmkök
- Erfarenhet av matlagning i Fine dining a la carte
- Giltigt Friskintyg (friskintyg kan ges efter hälsokonttroll via Tallink SIlja´s företagshälsovård)
- Innehav av DOE samt Basic Safety (säkerhetsutbildning anordnas av Talink Silja)
- Språkkunskaper Svenska och Engelska.
Tillträde: 1 jan 2014
Sista ansökningsdatum: 15 Nov 2013
Ansökningar tas emot via vår hemsida.
https://tallink.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=427&key=&o=A_RJ
Kontaktpersoner på detta företaget
Anette Skantz
+46 8-407 55 66