OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Svenska Brasserier är en av få restaurangkoncerner som har sitt eget fiskrenseri. Vi prioriterar att handla från fiskare och auktioner som är småskaliga, så nära oss som möjligt. För oss är det viktigt att vi förutom hög kvalitet på fisken även bidrar till ett hållbart hav och fiske. Bli en gänget och hjälp oss fortsätta leverera hög kvalitet på fisk till våra restauranger.
Hur ser din arbetsdag ut?
Varje dag levereras färsk fisk till vårt renseri på Stureplan där du jobbar tillsammans med två kollegor. Våra arbetsdagar består av att vi styckar, filéear och portionerar dagens fiskfångst som därefter levereras till våra restauranger och serveras på dagens meny. Du arbetar vardagar. Inom koncernen Svenska Brasserier har vi stor passion för våra råvaror och arbetar med den bästa kvalitet efter säsong och väljer våra råvaror med omsorg. Din närmsta chef är vår fiskinköpare Niclas Lundgren, med stor kunskap och passion om fiske. Vem trivs här?
Du har tidigare arbetat med att skära fisk och har stor passion för fisk. Du har långerfarenhet från hantering av färskvaror och filitering.Har du dessutom en stark teamkänsla och är strukturerad kommer du trivas hos oss. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en varierande och hållbar arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Vi erbjuder en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner och kollektivavtal. Vi erbjuder tjänst för tillsvidare med provanställning. Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss!Tillträde snarast. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus. I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Veronica Hällblad
Niclas Lundgren
Veronica Hällblad