Fiskhuset i Torekovs hamn söker souschef

Fiskhuset i Torekovs hamn söker souschef

Arbetsbeskrivning

Vi vill ge gästen en så mycket större upplevelse än bara själva måltiden, så vi söker dig som har passion för service, visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett stort intresse för mat & dryck, och tycker om att arbeta noggrant och organiserat - även under stress.
Du har tidigare erfarenhet som souschef, eller jobbar nu som kock och känner dig redo för nya utmaningar. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda.
Du har bra kläm på klassisk svensk matlagning, men gillar att ge tallriken en nytänkande tvist.
Vanan vid högt tempo, och kapaciteten att leverera stora volymer, kommer från ditt personliga driv och engagemang. Högt upp i prioriteringen kommer din ambition att skapa en trivsam arbetsmiljö, och jobba med färg, form, smak, konsistens.
Fiskhuset i Torekov består av rökeri, delikatessbutik, servering.
Jobbet är till största del operativt vilket betyder att du är med och planerar, lär upp, arbetsleder, och lagar/producerar mat till menyns breda utbud av rätter och produkter från havet. I butikens delikatess- och fiskdisk finns ett stort sortiment av färsk fisk, skaldjur, färdiga rätter, delikatesser, rökta produkter, inläggningar, och tillbehör som dagligen ska produceras.
I arbetsuppgifterna ingår även att skapa och upprätthålla effektiva arbetsrutiner, kvalitetssäkra produkter och rätter, och egenkontrollarbete.
Som Souschef är du en nyckelspelare på Fiskhuset, och du är med och fattar beslut, lägger fram nya idéer, och planerar säsongens aktiviteter.
Fiskhuset brann ner till grunden den 25:e maj 2021, så nu öppnar vi i helt nya lokaler och med ny inredning och utrustning. Därför är det mycket meriterande om du har erfarenhet av nyöppning.
På Fiskhuset är samarbete a och o, så vi jobbar ofta över gränserna, är flexibla, stöttar, och jobbar nära övriga avdelningar.
Vi tror att du är en öppen och *mycket* social person, som har lätt att prata och är lätt att prata med, eftersom vi har ett öppet kök med matbar.
Vi utvecklas och jobbar tillsammans hela tiden för att det ska vara enkelt att lyckas för gäster och medarbetare.
Fiskhuset har öppet från mitten av maj fram till slutet av september, och vi anställer löpande efter säsongens behov. Dina arbetstider varierar beroende på säsong.
Välkommen med din ansökan, men tänk på att en förutsättning är att du själv kan lösa din transport till och från jobbet.
Skicka din ansökan med presentation och cv till: jobb@fiskhuset.com


Behandling av dina personuppgifter:
I en ansökan till Fiskhuset skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Fiskhuset får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren. Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Fiskhuset eller till tredje part som agerar för Fiskhusets räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter. Fiskhuset är ansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till jobb@fiskhuset.com

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fiskhuset i Torekov TOREKOV
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 28 januari 2022
  • Ansök senast: 27 februari 2022

Besöksadress

Hamnplan
None

Postadress

Hamnplan
TOREKOV, 26093

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024