Fiskhuset söker kock

Fiskhuset söker kock

Arbetsbeskrivning

Till Fiskhuset kommer gäster som både äter på vår servering och tar hem färdiglagat eller färska råvaror.
Vi vill ge gästen en så mycket större upplevelse än bara själva måltiden, så vi söker dig som har passion för service, visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett stort intresse för mat & dryck, och tycker om att arbeta noggrant och organiserat - även under stress.


Med ett par års erfarenhet som kock och/eller kallskänka i restaurangkök är du trygg i din yrkesroll, med bra kläm på grunderna i det klassiska svenska köket. 
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av säsongsarbete, eller på annat sätt jobbat med projekt där arbetsbelastningen varierar.
 
Jobbet består i huvudsak av förberedelse och tillagning av menyns breda utbud av rätter och produkter från havet. I butikens delikatess- och fiskdisk finns ett stort sortiment av färsk fisk, skaldjur, färdiga rätter, delikatesser, rökta produkter, och tillbehör som dagligen ska produceras. 
I arbetet ingår även alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter, och ansvar som är förknippade med en kock-/kallskänketjänst.
 
Upplärning och arbetsledning av köks-/kassa-/restaurangbiträden är en viktig del av jobbet, och något du gärna har tidigare erfarenhet av och tycker är roligt.
 
På Fiskhuset är samarbete a och o, så vi jobbar ofta över gränserna, är flexibla, stöttar, och jobbar nära övriga avdelningar. Vi tror att du är en öppen och social person, som har lätt att prata och är lätt att prata med. 


Vi utvecklas och jobbar tillsammans hela tiden för att det ska vara enkelt att lyckas för gäster och medarbetare.
 
Fiskhuset har öppet från Påskveckan fram till slutet av september, och vi anställer löpande efter säsongens behov. Dina arbetstider varierar beroende på säsong.




Skicka din ansökan med presentation och cv till: jobb@fiskhuset.com










Behandling av dina personuppgifter:
I en ansökan till Fiskhuset skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Fiskhuset får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren. Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Fiskhuset eller till tredje part som agerar för Fiskhusets räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter. Fiskhuset är ansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till jobb@fiskhuset.com

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bygelalm AB Torekov
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 februari 2020
  • Ansök senast: 30 april 2020

Postadress

Hamnplanen 1
Torekov, 26093

Liknande jobb


Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024

Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024