OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi Dig till vårt team då vi expanderar med nyöppning i Lofsdalen december 2022.
Vi är ett småskaligt hantverkskonditori med högsta kvalité. Vi söker Dig som är en driven bagare som brinner för kvalitet i allt och har erfarenhet av bageriverksamhet. Vi är ute efter dig som kan knyta fina bröd, bullar och wienerbröd och har ett estetiskt öga inom konditori. Alla surdegsbröd slår vi upp för hand, bröden har långa liggtider och bakas sedan av i stenugnen. Alla konditoribakverk bakas även de i stenugn. Arbetstempot är högt och att vara noggrann är en självklarhet. Här får du möjlighet att utvecklas och skapa själv, arbeta under eget ansvar och med nya utmaningar samt ta fram nya produkter och utveckla vårt koncept. Är du organiserad, inga problem med att hugga i, bra på att planera och flexibel lagspelare med viljan att göra bageriet mer effektivt? Då är Du den vi söker!
Om oss:
Fjällkonditoriet grundades 2018 av Ylva och Björn Forsanker i Myrviken. Idag har vi ett konditori i Oviken, en bistro i Änge, ett Café i Mörsil och vi driver restaurangen Wärshuset i Persåsen.
Nu söker vi Dig, en bagare/konditor med kunnande, ambition och ansvarskännande.
Dig som vi söker skall alltid ha viljan att lyfta oss ett steg till, så med andra ord Du skall ha en god utbildning och dokumenterad erfarenhet.
Välkommen att ansöka om tjänsten! Vi ser fram emot att träffa dig!