OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Då hoppas vi att du har ett intresse för gästen, driften och dina medarbetare!
Du har en medvetenhet inom mat- och dryckesvärlden, är kreativ och har förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Vi vill at du leder förändringar, skapar struktur och planerar din verksamhet gemensamt med General Manager. Du har förmågan att tänka strategiskt och ser vikten av att samarbeta mellan de olika avdelningarna. Du har ett driv med stort fokus på gästnöjdhet och resultat.
Vad ingår i din roll?
- Tjänsten innefattar övergripande ansvar för driften inom vår restaurang, bar och kök
- Du har budget- och resultatansvar för ovan angivna områden.
- Ansvar för att rekrytera, leda och utveckla teamet inom dina egna områden
- Som ledare ska du har förmågan att utveckla dig själv och din verksamhet mot gemensamma mål.
- Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till General Manager och CEO.
- Du har personalansvar såsom schemaläggning, utvecklingssamtal samt att se till så att personalens arbetstid är så effektiv som möjligt.
- Du har serveringsansvar och ska medverka vid större evenemang samt planering för dessa samt för hotellets nöjesdel som bokning dansband m m
- Utveckla hotellets menyer, luncher- och kvällsmenyer
- Delta aktivt i den dagliga driften i restaurangen/köket och kontrollera så att regler och rutiner följs, se över dessa rutiner och åtgärda eventuella brister.
- Ansvar för att medarbetarna känner till och följer Best Westerns koncept och policies inom hotellet
Erfarenhet?
Vi ser gärna att du har minst gymnasial utbildning, samt minst tre års ledarerfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck. Vi vill även att du har goda kunskaper inom budgetering samt goda datakunskaper.
Meriterande är om du även tidigare har arbetat som F&B Manager inom hotell och restaurang.
Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig ansöka så snart som möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Jimmy Berg
054670000