Food and Beverage Manager till Clarion Hotel Gillet i Uppsala

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Restaurangen Kitchen & Table har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden.


Kitchen & Table öppnade på Clarion Gillet i mars 2013 och har på kort tid blivit en av Uppsalas mest populära restauranger. Restaurangens koncept drivs av erkända kocken Marcus Samuelsson och Clarion Hotels.

Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor! För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Att vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extra ordinära gäst upplevelser.

Vi söker nu en erfaren och resultatsugen Food & Beverage Manager till Clarion Hotel Gillet

Vi söker dig som är en erfaren och resultatinriktad ledare som är van att driva gruppen mot tydliga mål. Tjänsten innebär att du deltar i driften och har administrativt ansvar. Vi sätter stort värde på att du är en god lagspelare som tycker om att ta ansvar för vad du gör.

Du rapporterar direkt till hotellets direktör/VD och ingår i hotellets ledningsgrupp, avdelningar som ingår i ditt övergripande ansvar är Kitchen & Tables restaurangkoncept, kök, bankett/events och konferens, frukost och bar verksamhet.

Du ansvarar för:

* Personal och resultatansvar för ovanstående avdelningar, vidareutveckling av medarbetare och framtagning av att verktyg finns för att nå uppsatta mål.
* Utveckla och uppdatera kedjans koncept och hotellets behov för olika målgrupper.
* Uppföljning av kalkyler på mat och dryck, lönsamhetskalkyler och ekonomiska analyser.
* Ansvara för prognoser och ekonomisk rapportering
* Driva aktiv merförsäljning och skapa engagemang i teamet
* Ansvara för att säkerställa servicegraden till våra gäster genom kompetensutveckling
* Ansvara för att lagar och avtal följs
* Bidra med ett brinnande engagemang för hela hotellet så att hotellet skall bli framgångsrikt.

 

Egenskaper vi ser som viktiga hos vår framtida Food & Beverage Manager:

* Minst 6 års erfarenhet från hotell & konferens & restaurangbranschen
* Framåtsträvande och resultatinriktad
* Positiv och starkt drivande med förmåga att leda, entusiasmera och utveckla sina medarbetare.
* Ett passionerat intresse och kunskap inom mat och dryck
* Lång erfarenhet av att leda olika team tillsammans mot målet
* Ekonomisk erfarenhet och kunskap av prognos och analysarbete
* Dokumenterat goda resultat

Clarion Gillet förväntar sig att du genomför ditt arbete med stor passion, personlighet, energi, mod och begeistring.

Alla ansökningar sker via easycruit, sista ansökningsdag är 20 augusti 2014

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enl Avtal
  • heltid dag heltid
  • Publicerat: 8 augusti 2014

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Möte & Eventchef

30 november 2023

Head of Engineering

Head of Engineering

30 november 2023

Meeting & Event Manager

Meeting & Event Manager

4 november 2023

Projektledare med bokningserfarenhet

15 september 2023